Aki szereti a karakteres és csípős ételeket, az biztos örömét leli a csirkehúsos mexikói pikáns falatokban. Az előző napi vacsora során nem kevés paradicsomszósz maradt ki pizzakészítés közben, és mivel nem szeretek pazarolni, elkészítettem ezt a fogást. Ha nagyon szeretjük a pikáns és csípős ízt, akkor a paradicsomszószba akár chiliszószt is keverhetünk, és a csirkét is fűszerezhetjük csípős pirospaprikával. Én ezt elhagytam, a végén pedig úgy ítélte a család, hogy az egy darab erős paprika is kellően pikánssá tette az ételt.
Aki szereti a karakteres és csípős ételeket, az biztos örömét leli a csirkehúsos mexikói pikáns falatokban. Az előző napi vacsora során nem kevés paradicsomszósz maradt ki pizzakészítés közben, és mivel nem szeretek pazarolni, elkészítettem ezt a fogást. Ha nagyon szeretjük a pikáns és csípős ízt, akkor a paradicsomszószba akár chiliszószt is keverhetünk, és a csirkét is fűszerezhetjük csípős pirospaprikával. Én ezt elhagytam, a végén pedig úgy ítélte a család, hogy az egy darab erős paprika is kellően pikánssá tette az ételt.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak