A csirkemáj a hálás alapanyagok közé tartozik, mert könnyen és gyorsan tudunk belőle tartalmas ételt készíteni. A titka, hogy sózni csak a legvégén kell, ellenkező esetben a máj kemény lesz. Ennél a receptnél is így jártam el. A csirkemájat tejszínes mártással burgonyapürével tálaltam, a tetejére pedig lisztbe forgatott és forró olajban megsütött, ropogós hagymával szórtam meg.
A csirkemáj a hálás alapanyagok közé tartozik, mert könnyen és gyorsan tudunk belőle tartalmas ételt készíteni. A titka, hogy sózni csak a legvégén kell, ellenkező esetben a máj kemény lesz. Ennél a receptnél is így jártam el. A csirkemájat tejszínes mártással burgonyapürével tálaltam, a tetejére pedig lisztbe forgatott és forró olajban megsütött, ropogós hagymával szórtam meg.
Forrás: Vk
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
A sötétes barna szín világosabb lesz. Nem fehér, hanem kifehéredik. Igaz, ez így megtévesztő lehet. Köszönjük az észrevételt
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Hogyan lett fehér? A máj barna lesz, es ilyen a leve is a vas miatt. Nekem barna az egész.