Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival

Hozzáadta: TopPetra, 21.9.2016
Kategória: Tésztaételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Gnocci
KÜLDÖTT KÉPEK
A csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival a hétköznapi ételek ötvözésének nagyszerű módja. Az egészséges csirkemell és a vitamindús savanyú káposzta így is finom, de a burgonyás gnocchival igazán különleges ízvilágot kapunk. Ha netán a káposzta túl savanyú, akkor nyugodtan mossuk meg párszor, és így készítsük el.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 21.9.2016
Kategória: Tésztaételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Gnocci
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
4 szeletcsirkemell
2 ev. kanálolaj
fűszerkeverék (én steak fűszerkeveréket választottam)
200 gsavanyú káposzta
1 dbvöröshagyma
500 ggnocchi
2 ev. kanál vaj
ízlés szerint só
- Egy serpenyőben a forró olajon megsütjük az előre befűszerezett csirkemellet.
- A káposzta felesleges levét leöntjük (ha túlságosan savanyú, akkor akár át is moshatjuk), majd összekeverjük az apróra vágott vöröshagymával.
- A gnocchit a csomagoláson található útmutató szerint megfőzzük, majd egy serpenyőben a forró vajon megfuttatjuk.
- Egy tányérra ráhelyezzük a csirkemellet, a káposztasalátát és a gnocchit. Jó étvágyat!
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Kuřecí plátek na salátu s kysaného zelí s opečenými gnocchi.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS