Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival

Recept Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival

Hozzáadta: TopPetra, 21.9.2016

Kategória: Főételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

A csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival a hétköznapi ételek ötvözésének nagyszerű módja. Az egészséges csirkemell és a vitamindús savanyú káposzta így is finom, de a burgonyás gnocchival igazán különleges ízvilágot kapunk. Ha netán a káposzta túl savanyú, akkor nyugodtan mossuk meg párszor, és így készítsük el.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 21.9.2016

Kategória: Főételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

4 szeletcsirkemell
2 ev. kanálolaj
fűszerkeverék (én steak fűszerkeveréket választottam)
200 gsavanyú káposzta
1 dbvöröshagyma
500 ggnocchi
2 ev. kanál vaj
ízlés szerint só

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Egy serpenyőben a forró olajon megsütjük az előre befűszerezett csirkemellet.
  2. A káposzta felesleges levét leöntjük (ha túlságosan savanyú, akkor akár át is moshatjuk), majd összekeverjük az apróra vágott vöröshagymával.
  3. A gnocchit a csomagoláson található útmutató szerint megfőzzük, majd egy serpenyőben a forró vajon megfuttatjuk.
  4. Egy tányérra ráhelyezzük a csirkemellet, a káposztasalátát és a gnocchit. Jó étvágyat!
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás