Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival

A csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival a hétköznapi ételek ötvözésének nagyszerű módja. Az egészséges csirkemell és a vitamindús savanyú káposzta így is finom, de a burgonyás gnocchival igazán különleges ízvilágot kapunk. Ha netán a káposzta túl savanyú, akkor nyugodtan mossuk meg párszor, és így készítsük el.

Hozzáadta:, 21.9.2016
Kategória: Főételek
Előkészítési idő:
Főzési/sütési idő:
Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival

Hozzávalók

4 szeletcsirkemell
2 ev. kanálolaj
fűszerkeverék (én steak fűszerkeveréket választottam)
200 gsavanyú káposzta
1 dbvöröshagyma
500 ggnocchi
2 ev. kanál vaj
ízlés szerint só

Elkészítés menete

  1. Egy serpenyőben a forró olajon megsütjük az előre befűszerezett csirkemellet.
  2. A káposzta felesleges levét leöntjük (ha túlságosan savanyú, akkor akár át is moshatjuk), majd összekeverjük az apróra vágott vöröshagymával.
  3. A gnocchit a csomagoláson található útmutató szerint megfőzzük, majd egy serpenyőben a forró vajon megfuttatjuk.
  4. Egy tányérra ráhelyezzük a csirkemellet, a káposztasalátát és a gnocchit. Jó étvágyat!