Köret vagy főétel? A Csirkés-sajtos burgonyakosár mindkét verzióban megállja a helyét. A kosárka maga nem más, mint kis lyukú reszelőn lereszelt burgonya, amit megtöltünk a puhára főtt és kedvünk szerint ízesített apróra vágott csirkemell kockákkal. Sütőbe tesszük, megsütjük, majd újhagymás reszelt sajttal megszórjuk. Vissza a sütőbe, a sajt szépen ráolvad a kosárkákra, és már el is készült a remekmű. Finom, laktató, ráadásul az elkészítése is egyszerű. Én salátával fogyasztom, férjem és gyerekeim önmagában, néha egy kis szósszal a tetejét meglocsolva.
Köret vagy főétel? A Csirkés-sajtos burgonyakosár mindkét verzióban megállja a helyét. A kosárka maga nem más, mint kis lyukú reszelőn lereszelt burgonya, amit megtöltünk a puhára főtt és kedvünk szerint ízesített apróra vágott csirkemell kockákkal. Sütőbe tesszük, megsütjük, majd újhagymás reszelt sajttal megszórjuk. Vissza a sütőbe, a sajt szépen ráolvad a kosárkákra, és már el is készült a remekmű. Finom, laktató, ráadásul az elkészítése is egyszerű. Én salátával fogyasztom, férjem és gyerekeim önmagában, néha egy kis szósszal a tetejét meglocsolva.
Forrás: Vkusnodoma
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak