A csirkemell több ezer elkészítési módja közül az egyik személyes kedvencem a ropogós és aranybarna csirketócsn. A csirkemellet nem darálom, hanem próbálom a lehető legapróbbra vágni. A húst a tojást, a liszt és a majonéz fogja össze. A masszát forró olajon kisütjük, és mikor rápakoltuk a serpenyőre, kis korongokat formázunk. A húsos keveréket a vöröshagyma feldobja, a kész tócsni pedig burgonyapürével és alátával nagyon laktató.
A csirkemell több ezer elkészítési módja közül az egyik személyes kedvencem a ropogós és aranybarna csirketócsn. A csirkemellet nem darálom, hanem próbálom a lehető legapróbbra vágni. A húst a tojást, a liszt és a majonéz fogja össze. A masszát forró olajon kisütjük, és mikor rápakoltuk a serpenyőre, kis korongokat formázunk. A húsos keveréket a vöröshagyma feldobja, a kész tócsni pedig burgonyapürével és alátával nagyon laktató.
Forrás: Vk
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak