A csirkét minden formában imádjuk, és számos szósszal, páccal, panírral készítettem már. A sült csirke, combok, csirkemell örök klasszikus és elengedhetetlen része a konyhámnak, de most valami újat, kicsit mást szerettem volna. Aztán jött a sajtos csirketócsni ötlete, és megcsináltam. Valami fantasztikus lett! A csirkét szándékosan nem daráltam, de igyekeztem minél apróbbra vágni, majd összekevertem a többi hozzávalóval. Főtt burgonyával és salátával tálaltam. Először, de nem utoljára készítettem.
A csirkét minden formában imádjuk, és számos szósszal, páccal, panírral készítettem már. A sült csirke, combok, csirkemell örök klasszikus és elengedhetetlen része a konyhámnak, de most valami újat, kicsit mást szerettem volna. Aztán jött a sajtos csirketócsni ötlete, és megcsináltam. Valami fantasztikus lett! A csirkét szándékosan nem daráltam, de igyekeztem minél apróbbra vágni, majd összekevertem a többi hozzávalóval. Főtt burgonyával és salátával tálaltam. Először, de nem utoljára készítettem.
A receptért köszönet illeti a kitűnő szakácsot - Naďa Indruchovát
Forrás: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak