Az édesség címe nem rejt zsákbamacskát, mindent elárul. A mézes tésztából korongokat formázunk, amit felcsavarunk a sütőformára és megsütünk. A megsült édes rudak két végét csokiöntetbe mártjuk, majd utolsó lépésben megtöltjük a finom, édes krémmel. A csokiba mártott mézes rudak, karamellás krémmel töltve tökéletesen mutatnak a süteményes asztalon. Egyetlen hátránya, hogy nagyon gyorsan elfogy. Szerző: Triniti
Az édesség címe nem rejt zsákbamacskát, mindent elárul. A mézes tésztából korongokat formázunk, amit felcsavarunk a sütőformára és megsütünk. A megsült édes rudak két végét csokiöntetbe mártjuk, majd utolsó lépésben megtöltjük a finom, édes krémmel. A csokiba mártott mézes rudak, karamellás krémmel töltve tökéletesen mutatnak a süteményes asztalon. Egyetlen hátránya, hogy nagyon gyorsan elfogy. Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak