Szerintem ez az az édesség, amit még a kezdő szakácsok, háziasszonyok is könnyedén és zökkenőmentesen el tudnak készíteni. Sütni se kell, főzni se kell, csak elkeverni a hozzávalókat, megformázni a hengereket, beleforgatni kristálycukor és vaníliacukor keverékébe, majd az egészet jól kihűteni. Ez nagyjából egy éjszaka hűtőben, másnap pedig lehet tálalni, körbekínálni. Ízlés szerint adhatunk hozzá több vagy épp kevesebb rumot, esetleg mézet, sőt, egy kis kókuszreszelékkel vagy kakaóval is készíthetjük. A csokis hengerek cukorba forgatva az egyszerűségük ellenére méltó része lehet az ünnepeknek.
Szerintem ez az az édesség, amit még a kezdő szakácsok, háziasszonyok is könnyedén és zökkenőmentesen el tudnak készíteni. Sütni se kell, főzni se kell, csak elkeverni a hozzávalókat, megformázni a hengereket, beleforgatni kristálycukor és vaníliacukor keverékébe, majd az egészet jól kihűteni. Ez nagyjából egy éjszaka hűtőben, másnap pedig lehet tálalni, körbekínálni. Ízlés szerint adhatunk hozzá több vagy épp kevesebb rumot, esetleg mézet, sőt, egy kis kókuszreszelékkel vagy kakaóval is készíthetjük. A csokis hengerek cukorba forgatva az egyszerűségük ellenére méltó része lehet az ünnepeknek.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak