Csokis krémes párizsi tejszínhabbal

Recept Csokis krémes párizsi tejszínhabbal

Hozzáadta: TopPetra, 30.1.2022

Kategória: Desszertek, sütemények, Torták, Ünnepek, Édes főételek

KÜLDÖTT KÉPEK

Kóstoltátok már a csokis krémest? Ha még nem, akkor itt az idege. Párizsi tejszínhabbal mennyei!

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 30.1.2022

Kategória: Desszertek, sütemények, Torták, Ünnepek, Édes főételek

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Alap:

1 csomaglevelestészta

Krém:

0,5 ltej
1 csomagcsoki ízű pudingpor
3 ev. kanálkristálycukor

Párizsi tejszínhab:

250 mlhabtejszín
100 gétcsokoládé

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Előző nap a párizsi tejszínhabhoz a habtejszínt felmelegítjük, beletesszük a csokit és addig kevergetjük, amíg a csoki fel nem olvad. Hűtőszekrénybe tesszük, egy éjszakát pihentetjük.
  2. A levelestésztát megsütjük, majd kb. 20x20 cm-es négyzetet vágunk ki, ezzel béleljük ki a kis forma alját.
  3. Fél liter tejből, 1 csomag pudingporból és cukorból csokipudingot főzünk. A levelestésztára öntjük, hűtőszekrénybe tesszük.
  4. A habtejszínt felverjük, rákanalazzuk a tetejére. El is készült a finomság.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás