TopReceptek.hu Desszertek, sütemények Csokis krémes párizsi tejszínhabbal
Csokis krémes párizsi tejszínhabbal
Recept Csokis krémes párizsi tejszínhabbal
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   30.1.2022

Csokis krémes párizsi tejszínhabbal

Kóstoltátok már a csokis krémest? Ha még nem, akkor itt az idege. Párizsi tejszínhabbal mennyei!

35 perc
Elkészítés
10 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok

Alap:

1 csomag
levelestészta

Krém:

0,5 l
tej
1 csomag
csoki ízű pudingpor
3 ev. kanál
kristálycukor

Párizsi tejszínhab:

250 ml
habtejszín
100 g
étcsokoládé
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. Előző nap a párizsi tejszínhabhoz a habtejszínt felmelegítjük, beletesszük a csokit és addig kevergetjük, amíg a csoki fel nem olvad. Hűtőszekrénybe tesszük, egy éjszakát pihentetjük.
  2. A levelestésztát megsütjük, majd kb. 20x20 cm-es négyzetet vágunk ki, ezzel béleljük ki a kis forma alját.
  3. Fél liter tejből, 1 csomag pudingporból és cukorból csokipudingot főzünk. A levelestésztára öntjük, hűtőszekrénybe tesszük.
  4. A habtejszínt felverjük, rákanalazzuk a tetejére. El is készült a finomság.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása