Csokis krémes párizsi tejszínhabbal

Hozzáadta: TopPetra, 30.1.2022
Kategória: Desszertek, sütemények, Torták, Ünnepek, Édes főételek
KÜLDÖTT KÉPEK
Kóstoltátok már a csokis krémest? Ha még nem, akkor itt az idege. Párizsi tejszínhabbal mennyei!
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 30.1.2022
Kategória: Desszertek, sütemények, Torták, Ünnepek, Édes főételek
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Alap:
1 csomaglevelestészta
Krém:
0,5 ltej
1 csomagcsoki ízű pudingpor
3 ev. kanálkristálycukor
Párizsi tejszínhab:
250 mlhabtejszín
100 gétcsokoládé
- Előző nap a párizsi tejszínhabhoz a habtejszínt felmelegítjük, beletesszük a csokit és addig kevergetjük, amíg a csoki fel nem olvad. Hűtőszekrénybe tesszük, egy éjszakát pihentetjük.
- A levelestésztát megsütjük, majd kb. 20x20 cm-es négyzetet vágunk ki, ezzel béleljük ki a kis forma alját.
- Fél liter tejből, 1 csomag pudingporból és cukorból csokipudingot főzünk. A levelestésztára öntjük, hűtőszekrénybe tesszük.
- A habtejszínt felverjük, rákanalazzuk a tetejére. El is készült a finomság.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Čokoládový krémeš s pařížskou šlehačkou.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Čokoládový krémeš s parížskou šľahačkou.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schokoladen-Cremeschnitten mit Pariser Creme an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS