A kelt tészta egyik nagy szépsége, hogy pompás finomságokat lehet belőle készíteni. Az egyik ilyen a csokival és dióval töltött tekercsek. Ebből az édességből nem lehet kis mennyiséget készíteni. A kelt tésztát miután kinyújtottuk, csokival megkenjük, dióval megszórjuk, felszeleteljük, felcsavarjuk, majd megsütjük. Sütés előtt a tetejét még puha vajjal megkenjük, és miután megsült, finom porcukorral megszórjuk.
A kelt tészta egyik nagy szépsége, hogy pompás finomságokat lehet belőle készíteni. Az egyik ilyen a csokival és dióval töltött tekercsek. Ebből az édességből nem lehet kis mennyiséget készíteni. A kelt tésztát miután kinyújtottuk, csokival megkenjük, dióval megszórjuk, felszeleteljük, felcsavarjuk, majd megsütjük. Sütés előtt a tetejét még puha vajjal megkenjük, és miután megsült, finom porcukorral megszórjuk.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak