Ha ehető díszt szeretnénk az ünnepi asztalra, akkor a csokival, Nutellával vagy lekvárral töltött édes „karácsonyfa” biztos tetszeni fog mindenkinek! Három réteg háromszög alakú tésztára van szükségünk, amit ízlés szerint megkenünk. Én legutóbb Nutellával készítettem, de szerintem idén az egyik lapot fehér csokis krémmel fogom megkenni. A karácsonyfánkat bevagdossuk, az ágakat felcsavarjuk, készre sütjük, és már kész is az ehető asztaldísz.
Ha ehető díszt szeretnénk az ünnepi asztalra, akkor a csokival, Nutellával vagy lekvárral töltött édes „karácsonyfa” biztos tetszeni fog mindenkinek! Három réteg háromszög alakú tésztára van szükségünk, amit ízlés szerint megkenünk. Én legutóbb Nutellával készítettem, de szerintem idén az egyik lapot fehér csokis krémmel fogom megkenni. A karácsonyfánkat bevagdossuk, az ágakat felcsavarjuk, készre sütjük, és már kész is az ehető asztaldísz.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak