Egyszerű édes szelet, ami pillanatok alatt elkészül. Akár kezdő szakácsok is bátran belevághatnak a csokoládés réteges szelet elkészítésébe. Az egyes rétegeket csak meg kell főzni, majd az egészet egymásra pakolni. A tetejét olvasztott csokoládéval locsoljuk meg, majd miután a csokoládé megszilárdult, felszeleteljük és tálaljuk. A díszítést magunk választjuk, darált dióval vagy kókuszreszelékkel is megszórhatjuk. Szerző: Triniti
Egyszerű édes szelet, ami pillanatok alatt elkészül. Akár kezdő szakácsok is bátran belevághatnak a csokoládés réteges szelet elkészítésébe. Az egyes rétegeket csak meg kell főzni, majd az egészet egymásra pakolni. A tetejét olvasztott csokoládéval locsoljuk meg, majd miután a csokoládé megszilárdult, felszeleteljük és tálaljuk. A díszítést magunk választjuk, darált dióval vagy kókuszreszelékkel is megszórhatjuk. Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak