Cukkinikrém, de akár mártogatósként is használható virslihez, kolbászhoz, sült krumplihoz

Recept Cukkinikrém, de akár mártogatósként is használható virslihez, kolbászhoz, sült krumplihoz
KÜLDÖTT KÉPEK
Recept Cukkinikrém, de akár mártogatósként is használható virslihez, kolbászhoz, sült krumplihoz

A kert csodás dolgokkal tud szolgálni, ezekből pedig isteni finomságokat tudunk varázsolni, akár télre is. A zöldségeket alaposan megmostam, előkészítettem, főztem és turmixoltam. Az ízesítés már rajtunk múlik. Szerző: Ivana

KÜLDÖTT KÉPEK
Recept Cukkinikrém, de akár mártogatósként is használható virslihez, kolbászhoz, sült krumplihoz
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

2 dbcukkini
6 dbpaprika
4 dbparadicsom
4 dbchilli
1 fejfokhagyma
2 ev. kanál
5 ev. kanálkristálycukor
100 mlecet
250 mlolaj
Ízlés szerintbors
Ízlés szerintcayenne bors
100 mlmustár
2 ev. kanáldijoni mustár

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A cukkinit megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk, edénybe tesszük. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, a felkarikázott chilli paprikát és paprikát, a vékonyra vágott fokhagymát, majd kis lángon elkezdjük főzni.
  2. Hozzáadjuk a sót, cukrot, ecetet és olajat. Addig főzzük, amíg a zöldség el nem kezd szétesni.
  3. Ekkor kerül bele a cayenne bors és a mustár. Elkeverjük, pár percig tovább főzzük.
  4. Végül leturmixoljuk. A kapott krémet steril üvegebe töltjük, lefedjük, fejjel lefelé forgatjuk. Kendővel lefedjük, kihűtjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás