Ha valamit megkívánok, akkor bizony nincs megállás és el kell készítenem. És én megkívánt a füstölt húst és a szalonnát is. Mivel nem szerettem volna „csak úgy” katonákra vágni, tormával, mustárral és kenyérrel felfalni, ezért gondolkodni kezdtem, mit is hozhatnék ki ezekből a csodás alapanyagokból. Ilyenkor mit teszünk? Hűtő kinyit, alapanyagok előkerülnek, majd az alkotás. ÉS megszületett a cukkinis galuska pirított füstölt hússal elkeverve, a tetején tejföllel elkevert juhtóróval, hagymán lepirított szalonnával. Jó étvágyat! Szerző: Danka
Ha valamit megkívánok, akkor bizony nincs megállás és el kell készítenem. És én megkívánt a füstölt húst és a szalonnát is. Mivel nem szerettem volna „csak úgy” katonákra vágni, tormával, mustárral és kenyérrel felfalni, ezért gondolkodni kezdtem, mit is hozhatnék ki ezekből a csodás alapanyagokból. Ilyenkor mit teszünk? Hűtő kinyit, alapanyagok előkerülnek, majd az alkotás. ÉS megszületett a cukkinis galuska pirított füstölt hússal elkeverve, a tetején tejföllel elkevert juhtóróval, hagymán lepirított szalonnával. Jó étvágyat! Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak