A paradicsom és darált hús találkozásából mindig valami finomság keletkezik. A mostani darált húsos tésztánál sincs ez másképp. Nem bolognai szósz, mert nem volt időm répát, zellert aprítani és lepirítani, sőt, bor és tejszín se került bele, cserébe viszont gyorsan elkészült, és még finom is lett. Legutóbb bolti bolognai szószt adtam hozzá, de készítettem már olaszos zöldséges szósszal is. Sőt, amikor semmi bolti, előre elkészített szósz nem volt otthon, egy kanál cukorral elkevertem a paradicsompürét, és ezt adtam hozzá.
A paradicsom és darált hús találkozásából mindig valami finomság keletkezik. A mostani darált húsos tésztánál sincs ez másképp. Nem bolognai szósz, mert nem volt időm répát, zellert aprítani és lepirítani, sőt, bor és tejszín se került bele, cserébe viszont gyorsan elkészült, és még finom is lett. Legutóbb bolti bolognai szószt adtam hozzá, de készítettem már olaszos zöldséges szósszal is. Sőt, amikor semmi bolti, előre elkészített szósz nem volt otthon, egy kanál cukorral elkevertem a paradicsompürét, és ezt adtam hozzá.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak