Desszert, ami szinte elolvad a nyelven. Felejtse el a sütőt – sütés nélkül és hosszú előkészületek nélkül

Recept Desszert, ami szinte elolvad a nyelven. Felejtse el a sütőt – sütés nélkül és hosszú előkészületek nélkül
KÜLDÖTT KÉPEK

Imádom ezeket a recepteket, a család is nagyon odavan értük. Sütés nélkül készülnek, édesek, finomak, ráadásul több réteg finomság alkot egy tökéletes desszertet. Szerző: Lacusin

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Alsó réteg:

500 mltej
100 gkristálycukor
100 gbúzadara

Középső réteg:

500 mltej
5 ev. kanálkristálycukor
2 csomagvaníliapuding
80 gvaj
80 ghabtejszín

Felső réteg:

250 mlshabtejszín
150 gfőzőcsoki

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Először az alsó réteget készítjük el. A tejben elkeverjük a cukrot és a darát, majd addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
  2. A formát sütőpapírral kibéleljük, rátesszük az alapot, elegyengetjük, kihűtjük.
  3. A középső réteghez a tejet, cukrot és pudingport csomómentesre keverjük. Feltesszük főzni, sűrű krémet főzünk. Levesszük a lángról, fóliával lefedjük, kihűtjük.
  4. A vajat habosra verjük, a habtejszínt habbá verjük, majd ezeket beledolgozzuk a vaníliapudingra. Ez kerül az alsó rétegre.
  5. A felső réteghez a habtejszínt felmelegítjük, hozzáadjuk a csokoládét. Addig keverjük, amíg a csokoládé fel nem oldódik, majd ráöntjük a középső rétegre. Kihűtjük, egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Miután kihűlt, felszeleteljük, tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás