Aránylag gyakran készítek kelt tésztát, mert nagyon szeretem a belőle készült finomságokat. Szerencsére a lehetőségek tárháza szinte végtelen, mindig tudok módosítani, újítani, sőt, akár próbálkozni is. Egyik nagy kedvencem a diós csiga tejszínes öntettel. A kelt tésztát habtejszínnel kenem meg és diós feltéttel gazdagítom, felcsavarom, felvágom, tepsibe teszem és készre sütöm. A megsült csigákat kenem meg vagy csorgatom le a tejszínes öntettel. Szerző: Danka
Aránylag gyakran készítek kelt tésztát, mert nagyon szeretem a belőle készült finomságokat. Szerencsére a lehetőségek tárháza szinte végtelen, mindig tudok módosítani, újítani, sőt, akár próbálkozni is. Egyik nagy kedvencem a diós csiga tejszínes öntettel. A kelt tésztát habtejszínnel kenem meg és diós feltéttel gazdagítom, felcsavarom, felvágom, tepsibe teszem és készre sütöm. A megsült csigákat kenem meg vagy csorgatom le a tejszínes öntettel. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak