A karácsonyi kenyerek nagy hagyománynak örvendenek nálunk. Minden évben készítek, sőt, akár évközben is, és minden alkalommal igyekszem más és más receptúrát követni. Legutóbb a tésztába dió, csokoládé és mazsola került, a megsült diós-csokoládés karácsonyi kenyeret pedig csokiöntettel vontam be. Az őzgerinc sütőforma itt is hasznosnak bizonyult. A kenyeret akár kandírozott gyümölccsel is gazdagíthatjuk. Szerző: Marta M.
A karácsonyi kenyerek nagy hagyománynak örvendenek nálunk. Minden évben készítek, sőt, akár évközben is, és minden alkalommal igyekszem más és más receptúrát követni. Legutóbb a tésztába dió, csokoládé és mazsola került, a megsült diós-csokoládés karácsonyi kenyeret pedig csokiöntettel vontam be. Az őzgerinc sütőforma itt is hasznosnak bizonyult. A kenyeret akár kandírozott gyümölccsel is gazdagíthatjuk. Szerző: Marta M.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak