A diós-csokoládés kosárkár a falatnyi, töltött, krémes és puha finomságok megtestesítője. Tökéletesen illik az ünnepi asztalra, a karácsonyi készülődésre, mindemellett pompás vendégváró falatka is. Az elkészítését már előző nap elkezdem, mert a tésztának jó tesz, ha egy éjszakát hideg helyen pihen. A kész tésztával kibélelem a formákat, megsütöm, majd belekanalazom a tölteléket, rányomom a krémet, és miután kihűlt, csokiöntetbe mártom. A tetejét ízlés szerint díszítem.
A diós-csokoládés kosárkár a falatnyi, töltött, krémes és puha finomságok megtestesítője. Tökéletesen illik az ünnepi asztalra, a karácsonyi készülődésre, mindemellett pompás vendégváró falatka is. Az elkészítését már előző nap elkezdem, mert a tésztának jó tesz, ha egy éjszakát hideg helyen pihen. A kész tésztával kibélelem a formákat, megsütöm, majd belekanalazom a tölteléket, rányomom a krémet, és miután kihűlt, csokiöntetbe mártom. A tetejét ízlés szerint díszítem.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak