Az édes karácsonyi golyóknak számos verzióját ismerjük. Talán csak annyi a közös bennük, hogy golyó alakúra formázzuk, a massza már lehet szinte bármilyen. A mostani masszába darált dió, piskóta, csokoládé, habtejszín és diólikőr is került. A kész golyókat darált dióba forgattam, és hogy még szebb legyen, olvasztott csokoládéba mártottam. Mint minden receptnél, itt is tudunk számos dolgon változtatni, pl. fehér csokoládéba mártogatjuk, vagy dió helyett kókuszreszelékbe forgatjuk. Szerző: Luckazubata
Az édes karácsonyi golyóknak számos verzióját ismerjük. Talán csak annyi a közös bennük, hogy golyó alakúra formázzuk, a massza már lehet szinte bármilyen. A mostani masszába darált dió, piskóta, csokoládé, habtejszín és diólikőr is került. A kész golyókat darált dióba forgattam, és hogy még szebb legyen, olvasztott csokoládéba mártottam. Mint minden receptnél, itt is tudunk számos dolgon változtatni, pl. fehér csokoládéba mártogatjuk, vagy dió helyett kókuszreszelékbe forgatjuk. Szerző: Luckazubata
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak