A jól elkészített édes kifli aranyat ér! Főleg akkor, ha a tésztája puha és lágy, a töltelék pedig minden igényt kielégít. Nekem ez a tejszínes tésztából készült, dióval töltött kiflit jelenti. A tetején a gazdag porcukorréteg, a pompás illatok a konyhában a sütés közben... Olyan „rituálé”, ami hozzátartozik az élvezethez. Szerző: Petra
A jól elkészített édes kifli aranyat ér! Főleg akkor, ha a tésztája puha és lágy, a töltelék pedig minden igényt kielégít. Nekem ez a tejszínes tésztából készült, dióval töltött kiflit jelenti. A tetején a gazdag porcukorréteg, a pompás illatok a konyhában a sütés közben... Olyan „rituálé”, ami hozzátartozik az élvezethez. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak