Pompás kis krémes falatkák, amit a fehér és étcsokoládé változatos felhasználásával tehetünk még vonzóbbá. Mi nagyon szeretjük a diós rudakat, és nagy-nagy előnye, hogy sütni se kell. A tésztát előző nap elkészítem, a formára felcsavarom, majd egy éjszakán át szárítom. Másnap a rudakat étcsokis szószba mártom, és fehér csokoládéval díszítem. Miután a csokoládé megdermedt, a rudakat megtöltöm. Jó étvágyat!
Pompás kis krémes falatkák, amit a fehér és étcsokoládé változatos felhasználásával tehetünk még vonzóbbá. Mi nagyon szeretjük a diós rudakat, és nagy-nagy előnye, hogy sütni se kell. A tésztát előző nap elkészítem, a formára felcsavarom, majd egy éjszakán át szárítom. Másnap a rudakat étcsokis szószba mártom, és fehér csokoládéval díszítem. Miután a csokoládé megdermedt, a rudakat megtöltöm. Jó étvágyat!
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak