Egyik kedvenc diós édességem. A finom tésztát dióval szóróm meg, majd amíg még forró, megkenem a felvert tojásfehérjével. Ettől csodásan fényes lesz. Már így is élmény fogyasztani, de a történet itt még nem áll meg. Két diós rudat lekvárral tapasztok össze, a két végét pedig egyszerűen olvasztott csokoládéba mártom. Nálam így készülnek az édes diós rudak.
Egyik kedvenc diós édességem. A finom tésztát dióval szóróm meg, majd amíg még forró, megkenem a felvert tojásfehérjével. Ettől csodásan fényes lesz. Már így is élmény fogyasztani, de a történet itt még nem áll meg. Két diós rudat lekvárral tapasztok össze, a két végét pedig egyszerűen olvasztott csokoládéba mártom. Nálam így készülnek az édes diós rudak.
Zdroj: Coolinarika
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül