Édes epres tiramisu

Recept Édes epres tiramisu
KÜLDÖTT KÉPEK

Epret még mindig kapni, szerencsére nem méreg drága. Az eper önmagában is nagyon finom, de adja magát a dolog, hogy finom, hűsítő desszertet készítsek belőle. Pl. ezt a házi tiramisut. Szerző: Mineralka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

1 csomaghosszú babapiskóta
4-5 ev. kanálnádcukor
500 mlhabtejszín
500 gmascarpone
250 g (és kevés a díszítéshez)eper
1-2 csomagvaníliacukor
szóráshozkakaó

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Az epret a vaníliacukorral együtt leturmixoljuk.
  2. A piskótával a tálat kibéleljük, majd az epres alappal megkenjük.
  3. A mascarpone sajtot a cukorral kiveverjük, majd hozzáadjuk a habbá vert habtejszínt is. Eldolgozzuk.
  4. A krémmel is megkenjük a piskótát. Erre kerül újabb réteg piskóta és eper, majd a mascarpone krém.
  5. A tetejét kakaóval megszórjuk, eperrel vagy más gyümölccsel díszítjük.
  6. Hűtőszekrénybe tesszük. Miután jól lehűlt, tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás