Édes fahéjas falatok égetett tésztából

Hozzáadta: TopPetra, 26.4.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Főétkezések, Reggeli
KÜLDÖTT KÉPEK
A sütemény nagyon egyszerűnek tűnik, és nincs mit tagadni, az is. Cserébe pedig fantasztikusan finom! Imádom, ahogy a cukros fahéj átjárja az egész tésztát. Ideális délutáni kávéhoz, reggeli kakaóhoz, mindenki megtalálja, mihez fogyasztja legszívesebben. Ha fokozni szeretnénk az élvezeteket, akkor az égetett tésztára még a sütés előtt akár vaníliapudingot is kenhetünk, vagy mogyoróval is megszórhatjuk. Szerző: Triniti
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 26.4.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Főétkezések, Reggeli
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
100 gvaj
200 mlvíz
csipet só
130 gfinomliszt
3 dbtojás
2 ev. kanálkristálycukor
1 csomagfahéj
- A vajat edénybe tesszük, hozzáadjuk a csipet sót és a vizet. Kis lángon elkezdjük melegíteni, majd amikor már felforrt, hozzászórjuk a lisztet.
- A tésztát levesszük a lángról és kihűtjük.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS