Ez az édes, joghurtos tésztából készült fánk az egyik nagy kedvencem. A tésztáját nagyon gyorsan össze lehet állítani, és még csak keleszteni sem kell. A formázáshoz két kanalat használok, és az sem baj, ha a fánkok nem egyformák. Sőt, minél rusztikusabb, annál jobb. A kiszaggatott, megformázott tésztát szokás szerint bő, forró olajban készre kell sütni, és már csak a porcukor hiányzik. Szerző: Triniti.
Ez az édes, joghurtos tésztából készült fánk az egyik nagy kedvencem. A tésztáját nagyon gyorsan össze lehet állítani, és még csak keleszteni sem kell. A formázáshoz két kanalat használok, és az sem baj, ha a fánkok nem egyformák. Sőt, minél rusztikusabb, annál jobb. A kiszaggatott, megformázott tésztát szokás szerint bő, forró olajban készre kell sütni, és már csak a porcukor hiányzik. Szerző: Triniti.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak