Örök klasszikus az édes kelt fészek. Az alapja a kelt tészta, amit aztán tényleg azzal és úgy töltünk, ahogy csak szeretnénk. Ennek a verziónak egyik különlegessége, hogy a tésztájába mézet is tettem, a töltelék pedig tojáshab alapú, darált dióval és cukorral. A tetejére még olvasztott vaj és fahéj került, majd az egészet aranyszínűre sütöttem. Szerző: Jaja
Örök klasszikus az édes kelt fészek. Az alapja a kelt tészta, amit aztán tényleg azzal és úgy töltünk, ahogy csak szeretnénk. Ennek a verziónak egyik különlegessége, hogy a tésztájába mézet is tettem, a töltelék pedig tojáshab alapú, darált dióval és cukorral. A tetejére még olvasztott vaj és fahéj került, majd az egészet aranyszínűre sütöttem. Szerző: Jaja
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül