Édes koszorúk kelt tésztából
A lágy péksütemények, tészták kedvelői biztos megtalálják számításukat ezekben az édes koszorúkban. A koszorúk finom kelt tésztából készültek, a sütés után pedig a porcukor teszi őket még finomabbá. Az elkészítése egyszerű, bár időigényes – a koszorúk megformázásához szükség van némi kézügyességre, de a képek ehhez segítséget nyújtanak. Szerző: Petra
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 3.6.2020
Kategória: Desszertek, sütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
1 kgbúzafinomliszt
4 dbtojás
1 dbcitrom héja
150 gvaj
120 gkristálycukor
200 mllangyos tej
kevés tej az élesztőhöz
1 csomagszárított élesztő
1/2 kv. kanálsó
- A kevés langyos tejhez hozzáadunk egy kanál cukrot, egy kanál lisztet és a szárított élesztőt. Elkeverjük, az élesztőt felfuttatjuk.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS