A lágy péksütemények, tészták kedvelői biztos megtalálják számításukat ezekben az édes koszorúkban. A koszorúk finom kelt tésztából készültek, a sütés után pedig a porcukor teszi őket még finomabbá. Az elkészítése egyszerű, bár időigényes – a koszorúk megformázásához szükség van némi kézügyességre, de a képek ehhez segítséget nyújtanak. Szerző: Petra
A lágy péksütemények, tészták kedvelői biztos megtalálják számításukat ezekben az édes koszorúkban. A koszorúk finom kelt tésztából készültek, a sütés után pedig a porcukor teszi őket még finomabbá. Az elkészítése egyszerű, bár időigényes – a koszorúk megformázásához szükség van némi kézügyességre, de a képek ehhez segítséget nyújtanak. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak