Nagymamám rengetegszer elkészítette nekünk, unokáknak ezt a finomságot. Igaz, akkor még nem volt villany- vagy gázsütő, és a sütőpapírt sem nagyon használta, de mégis nagyon finomra sikeredtek az édes lekváros táskák. Azóta én is rendszeresen készítem, igaz, kihasználva a modern technika segítségét. Titka, hogy a tésztát lehűtsük, így könnyebb vele dolgozni, a lekvár pedig nem árt, ha házi lekvár. Én a táskákat, miután megsütöttem, bőven megszórom porcukorral, majd tálalom.
Nagymamám rengetegszer elkészítette nekünk, unokáknak ezt a finomságot. Igaz, akkor még nem volt villany- vagy gázsütő, és a sütőpapírt sem nagyon használta, de mégis nagyon finomra sikeredtek az édes lekváros táskák. Azóta én is rendszeresen készítem, igaz, kihasználva a modern technika segítségét. Titka, hogy a tésztát lehűtsük, így könnyebb vele dolgozni, a lekvár pedig nem árt, ha házi lekvár. Én a táskákat, miután megsütöttem, bőven megszórom porcukorral, majd tálalom.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Nada Indruchovának
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak