Aki szereti a diót, annak az édes Mozart szelet biztos kedvére lesz. A tésztája finom, lágy és puha piskótatészta, a töltelék pedig ellenállhatatlan pudingos krém. Ami a legjobb, hogy az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, a végeredmény pedig egy csodás desszert. Szinte még azelőtt elfogy, hogy kirakhatnám a tányérra. Ha kicsivel több időm engedi, akkor tortaformában készítem el. Ilyenkor kisebb tortaformát használok, és a tésztát két adagban sütöm meg. A tetejét darált dióval díszítem, és már el is készült a meztelen diós Mozart torta.
Aki szereti a diót, annak az édes Mozart szelet biztos kedvére lesz. A tésztája finom, lágy és puha piskótatészta, a töltelék pedig ellenállhatatlan pudingos krém. Ami a legjobb, hogy az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, a végeredmény pedig egy csodás desszert. Szinte még azelőtt elfogy, hogy kirakhatnám a tányérra. Ha kicsivel több időm engedi, akkor tortaformában készítem el. Ilyenkor kisebb tortaformát használok, és a tésztát két adagban sütöm meg. A tetejét darált dióval díszítem, és már el is készült a meztelen diós Mozart torta.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak