Az egyben sült tarja az egyszerű fogások királya. Ezzel a recepttel mindenki megbirkózik, és mindenki a saját ízvilága szerint tudja fűszerezni. Az én választásom a sóra, borsra és köménymagra esett, de ezt lecserélhetjük bármilyen fűszerkeverékre. A kész hús puha, szaftos, szinte elolvad a szájba. Sült burgonyával tálaltam, a hússzeleteket pedig a pecsenyelével is meglocsolom. A hagymától és fokhagymától mennyei!
Az egyben sült tarja az egyszerű fogások királya. Ezzel a recepttel mindenki megbirkózik, és mindenki a saját ízvilága szerint tudja fűszerezni. Az én választásom a sóra, borsra és köménymagra esett, de ezt lecserélhetjük bármilyen fűszerkeverékre. A kész hús puha, szaftos, szinte elolvad a szájba. Sült burgonyával tálaltam, a hússzeleteket pedig a pecsenyelével is meglocsolom. A hagymától és fokhagymától mennyei!
Forrás: Vaření a pečení s radostí
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak