Nálunk igazi klasszikus, amit a fahéj, dió és rum tesz igazán izgalmassá. Nem spóroltam a töltelékkel, és ezért is lett szerintem ennyire finom. A másik fontos összetevő a tészta, amihez most nem élesztőt használtam, hanem sütőport. A tészta egyik felét használtam fel a diós csigákhoz, a másik feléből pedig lekvárral töltött készítettem. Két legyet egy csapásra. Szerző: Jaja79
Nálunk igazi klasszikus, amit a fahéj, dió és rum tesz igazán izgalmassá. Nem spóroltam a töltelékkel, és ezért is lett szerintem ennyire finom. A másik fontos összetevő a tészta, amihez most nem élesztőt használtam, hanem sütőport. A tészta egyik felét használtam fel a diós csigákhoz, a másik feléből pedig lekvárral töltött készítettem. Két legyet egy csapásra. Szerző: Jaja79
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak