Egyszerű és nagyszerű fokhagymás-uborkás krém

Recept Egyszerű és nagyszerű fokhagymás-uborkás krém
KÜLDÖTT KÉPEK

Már kezdtem unni a megszokott krémsajtokat, és a fiam is elkezdett reklamálni, hogy mindig ugyanaz a sajt, szendvicskrém, vajkrém… található a hűtőben. Kreatív háziasszonyként elkezdtem a receptek között keresgélni és ráleltem erre a fantasztikus receptre. A neve nem hiába egyszerű és nagyszerű fokhagymás-uborkás krém, mert nincs benne semmi bonyolult, az íze pedig valami fantasztikus. Én még sót és borsot sem használtam hozzá, az uborka, fokhagyma és kapor elvégezte a dolgát. Nagyon jó szendvicskrém, de salátaöntetnek, vagy mártásnak is megállja a helyét, mi sok mindenhez fogyasztjuk.

KÜLDÖTT KÉPEK

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

1 dbuborka
100 glágy túró
2 gerezdfokhagyma
2 ev. kanáltejföl
kapor, esetleg más zöldfűszer

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. Az uburkát megmossuk, meghámozzuk, majd kis lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a fűszereket (én a friss kaprot választottam), a zúzott fokhagymát, a tejfölt és a túrót.
  2. Az egészet jó alaposan elkeverjük, majd legalább egy órára hűtőbe tesszük.
  3. Salátákhoz, sült krumplihoz tálaljuk, de használhatjuk szendvicskrémnek, vagy akár sűrű öntetnek különböző fűszeres húsokhoz.

Forrás: Vk

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás