Az egyik délután férjem megsúgta, hogy születésnapom alkalmából egy nagyobb vendégsereg érkezik hozzánk „titokban”, felköszönteni születésnapom alkalmából. Találékony háziaszon révén nem estem pánikba, körülnéztem a hűtőszekrényben és az éléskamrában, majd elhatároztam, hogy egyszerű, friss tésztasalátát készítek. Az elkészítése végtelenül egyszerű és gyors, csupán meg kell főzni a tésztát, össze kell darabolni a zöldségeket és a sonkát, majd a mártással az egészet összekeverni. Én savanyú uborkát raktam a salátába (ez volt otthon), ettől is kicsit karakteresebb lett az íze, a fűszerezés pedig maradt a klasszikus só és bors.
Az egyik délután férjem megsúgta, hogy születésnapom alkalmából egy nagyobb vendégsereg érkezik hozzánk „titokban”, felköszönteni születésnapom alkalmából. Találékony háziaszon révén nem estem pánikba, körülnéztem a hűtőszekrényben és az éléskamrában, majd elhatároztam, hogy egyszerű, friss tésztasalátát készítek. Az elkészítése végtelenül egyszerű és gyors, csupán meg kell főzni a tésztát, össze kell darabolni a zöldségeket és a sonkát, majd a mártással az egészet összekeverni. Én savanyú uborkát raktam a salátába (ez volt otthon), ettől is kicsit karakteresebb lett az íze, a fűszerezés pedig maradt a klasszikus só és bors.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak