Eperpudingos kocka sütés nélkül

Recept Eperpudingos kocka sütés nélkül
KÜLDÖTT KÉPEK

A kicsi szerint ma én voltam a világ legjobb anyukája. Ez persze nem mindig van így, de mivel ma az egyik kedvenc édességét készítettem, kiérdemeltem ezt a címet. Szerencsére vannak még hasonló trükkök, amivel le lehet venni a gyerekeket a lábukról. Szerző: Danka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

3 és 1/2 csomag Petit Beurre keksz (összesen kb. 700g)
250 gpuha vaj
200 gkristálycukor
1 csomagvaníliacukor
500 glágy túró
3 csomageper ízű pudingpor
1 ltej
tejszínhab

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tejből, pudingporból, vaníliacukorból és kristálycukorból pudingot főzünk. Kihűtjük, de előtte fóliával letakarjuk úgy, hogy a fólia a pudingot is érje. Így nem keletkezik a tetején „bőrke”.
  2. A vajat habosra verjük, majd kanalanként beledolgozzuk a pudingot. Ezután kerül bele a túró. A kapott krémet 4 egyenlő részre osztjuk.
  3. Előkészítjük a sütőformát (32x22 cm), sütőpapírral kibéleljük, majd ráteszünk egy réteg kekszet, megkenjük a krémmel, és így folytatjuk a rétegezést, még háromszor. Az utolsó réteg ismét a keksz.
  4. A tetejét tejszínhabbal díszítjük – ha kell, akkor habfixálóval együtt verjük fel. A tetejét akár friss gyümölccsel is díszíthetjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás