A vajat edénybe tesszük, kis lángon felolvasztjuk. Hozzáadjuk a cukrot és addig keverjük, amíg a cukor fel nem oldódik.
Amikor a cukor már feloldódik, hozzáadjuk a túrót. Addig kevergetjük, amíg egységes masszát nem kapunk. Ezután levesszük a lángról.
A tojást habbá verjük és hozzáadjuk a túrós alaphoz, majd visszatesszük a lángra. Felforraljuk.
A pudingport és a keményítőt a tejben csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a túrós alaphoz, majd sűrű krémmé főzzük. Ez kb. 3-4 perc. Ezután hozzáadjuk a citrom reszelt héját.
Előkészítjük a sütőformát (25x25 cm), sütőpapírral kibéleljük, az aljára pedig egy réteg keksz kerül. Rákanalazzuk a túrós krém felét, elegyengetjük, majd letakarjuk még egy réteg keksszel. Erre kerül a maradék krém, majd az egészet hűtőszekrénybe tesszük.
Miután jól lehűlt, rátesszük a szeletelt epret. A zselét a csomagoláson szereplő útmutató szerint elkészítjük, majd ráöntjük. Megvárjuk, míg megköt, tálaljuk. Jó étvágyat!