Az epres kevert sütemény ügyes kis finomság a mindennapokra. A tészta hozzávalóit jó alaposan eldolgozzuk, majd az egységes, lágy masszát kivajazott és liszttel beszórt tepsibe öntjük. Nekem szerencsém volt, mert akadt otthon nem kevés eper, így ezzel szórtam meg, de természetesen bármilyen más gyümölcs is tökéletes a tetejére. Az elkészült süteményt már csak porcukorral kell megszórni, és el is készült. Szerző: Mineralka
Az epres kevert sütemény ügyes kis finomság a mindennapokra. A tészta hozzávalóit jó alaposan eldolgozzuk, majd az egységes, lágy masszát kivajazott és liszttel beszórt tepsibe öntjük. Nekem szerencsém volt, mert akadt otthon nem kevés eper, így ezzel szórtam meg, de természetesen bármilyen más gyümölcs is tökéletes a tetejére. Az elkészült süteményt már csak porcukorral kell megszórni, és el is készült. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak