Az étcsokoládés csokicsoda a csokoládé kedvelőinek biztos ízleni fog. A süteményhez érdemes jó minőségű csokoládét használni, legalább 70%-os kakaótartalommal. Ettől lesz igazán csokoládés és finom! A sütemény elkészítése nem bonyolult, de a krémnél érdemes odafigyelni. A csokoládét a cukorral fel kell olvasztani, majd ezt kell belekeverni a meleg, de nem forró habtejszínbe. Ha túlmelegítjük vagy felforraljuk, a csokikrém nem lesz jó állagú. Szerző: Gastanka
Az étcsokoládés csokicsoda a csokoládé kedvelőinek biztos ízleni fog. A süteményhez érdemes jó minőségű csokoládét használni, legalább 70%-os kakaótartalommal. Ettől lesz igazán csokoládés és finom! A sütemény elkészítése nem bonyolult, de a krémnél érdemes odafigyelni. A csokoládét a cukorral fel kell olvasztani, majd ezt kell belekeverni a meleg, de nem forró habtejszínbe. Ha túlmelegítjük vagy felforraljuk, a csokikrém nem lesz jó állagú. Szerző: Gastanka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak