A fahéjas csiga mascarpone krémmel a kelt tészták királynője. Szerintem ez lenne az ideális reggeli, az egyetlen baj vele, hogy nem tudok korán felkelni és elkészíteni ezt a finomságot. Szerencsére hévégéken gyakran ráveszem magam a sütésre, így a család sem marad le ezekről a pompás csigákról. A tészta puha és lágy (legalább másfél órát érdemes keleszteni, a megformált csigákat pedig minimun fél órát), a mascarpone krém pedig egyszerűen zseniális! Szerző: Mineralka
A fahéjas csiga mascarpone krémmel a kelt tészták királynője. Szerintem ez lenne az ideális reggeli, az egyetlen baj vele, hogy nem tudok korán felkelni és elkészíteni ezt a finomságot. Szerencsére hévégéken gyakran ráveszem magam a sütésre, így a család sem marad le ezekről a pompás csigákról. A tészta puha és lágy (legalább másfél órát érdemes keleszteni, a megformált csigákat pedig minimun fél órát), a mascarpone krém pedig egyszerűen zseniális! Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak