Azt kell mondjam, ez az egyik legfinomabb és legjobb, foszlós, puha, édes, ízes kalács, amit valaha ettem. Igaz, nem a leggyorsabb az elkészítése, de abban biztos vagyok, hogy megéri a fáradozást! Túl sok hozzávaló nem kell, és talán az egyszerűségében rejlik a zsenialitása. A vaj és fahéjas cukor ennél a kelt tésztánál csodára képes! Ha valaki retteg az édestől, akkor bátran elkészítheti sós változatban is: pl. fűszeres vajjal és fokhagymával. Szerző: Mineralka
Azt kell mondjam, ez az egyik legfinomabb és legjobb, foszlós, puha, édes, ízes kalács, amit valaha ettem. Igaz, nem a leggyorsabb az elkészítése, de abban biztos vagyok, hogy megéri a fáradozást! Túl sok hozzávaló nem kell, és talán az egyszerűségében rejlik a zsenialitása. A vaj és fahéjas cukor ennél a kelt tésztánál csodára képes! Ha valaki retteg az édestől, akkor bátran elkészítheti sós változatban is: pl. fűszeres vajjal és fokhagymával. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak