Ha az éléskamrában akad kb. fél kiló alma, akkor a legjobb, ami vele történhet, ha elkészítjük a fahéjas-habos almatortát. Ráadásul még sütni sem kell. Az alapját piskóta és almás puding alkotja. Annyit módosítottam az eredeti recepten, hogy az almát almalében főztem puhára. Nekem ez kellően édes volt, így még extra cukrot sem kellett hozzáadnom. A befejezéshez tejfölös-tejszínhabos krémet használtam, amit még fahéjas cukorral is gazdagítottam. Szerző: Danka
Ha az éléskamrában akad kb. fél kiló alma, akkor a legjobb, ami vele történhet, ha elkészítjük a fahéjas-habos almatortát. Ráadásul még sütni sem kell. Az alapját piskóta és almás puding alkotja. Annyit módosítottam az eredeti recepten, hogy az almát almalében főztem puhára. Nekem ez kellően édes volt, így még extra cukrot sem kellett hozzáadnom. A befejezéshez tejfölös-tejszínhabos krémet használtam, amit még fahéjas cukorral is gazdagítottam. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak