Egy újabb remek őszi csodasüti, ami az alma kedvelőinek kedvez. Ráadásul az almával nem kell sokat foglalkozni, csupán előkészítjük, megsütjük, majd egész egyszerűen két tésztalap közé „varázsoljuk”. Az almákat természetesen egy kevés porcukorral és fahéjjal is megszórhatjuk. Én nagyon kedvelem ezt a fantasztikus „almahegy”-süteményt, és a felkockázása sem okoz túl nagy gondot. Egyszerűen az almák metén felvágom, porcukorral meghintem, és tálalom.
Egy újabb remek őszi csodasüti, ami az alma kedvelőinek kedvez. Ráadásul az almával nem kell sokat foglalkozni, csupán előkészítjük, megsütjük, majd egész egyszerűen két tésztalap közé „varázsoljuk”. Az almákat természetesen egy kevés porcukorral és fahéjjal is megszórhatjuk. Én nagyon kedvelem ezt a fantasztikus „almahegy”-süteményt, és a felkockázása sem okoz túl nagy gondot. Egyszerűen az almák metén felvágom, porcukorral meghintem, és tálalom.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül