A karácsonyi gombák csodás díszei lehetnek az ünnepi asztalnak. Az elkészítésük egyszerű, gyakorlatilag csupán 3 alapanyag kell hozzá. A kapott tésztából megformázzuk a tönköket és a kalapokat, majd ezeket csokival díszítjük és csokival tapasztjuk össze. A tészta elég ragadós és tapadós, de nem kell megijedni! A tönköket és kalapokat addig pihentetjük, amíg szépen megszárad, majd össze is tapaszthatjuk olvasztott csokoládéval. Szerző: Petra
A karácsonyi gombák csodás díszei lehetnek az ünnepi asztalnak. Az elkészítésük egyszerű, gyakorlatilag csupán 3 alapanyag kell hozzá. A kapott tésztából megformázzuk a tönköket és a kalapokat, majd ezeket csokival díszítjük és csokival tapasztjuk össze. A tészta elég ragadós és tapadós, de nem kell megijedni! A tönköket és kalapokat addig pihentetjük, amíg szépen megszárad, majd össze is tapaszthatjuk olvasztott csokoládéval. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak