Fantasztikus, krémes szultán szelet, liszt és sütés nélkül

Recept Fantasztikus, krémes szultán szelet, liszt és sütés nélkül
KÜLDÖTT KÉPEK

Az egyik legegyszerűbb desszert, amit valaha készítettem. A lisztet kukoricakeményítővel helyettesítettem, és így született meg ez a fantasztikus, krémes szultán szelet, liszt és sütés nélkül. A pudingos alapra ez jó adag krémporból és tejből készült krém került. A sütemény egyik fontos lépése, hogy a pudingos alapot a krémmel együtt jól le kell hűteni. Ezután felszeleteljük, majd két sütikockát egész egyszerűen a krémes résznél összetapasztunk. Szerző: Jaja

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Pudingos tészta:

750 mltej
2 ev. kanálkakaó
2 csésze kukoricakeményítő (400 ml)
1 csomagvaníliacukor
50 gvaj
1 csészeporcukor (200 ml)

Krém:

2 csomagkrémpor
tej (csomagoláson szereplő útmutató szerint)

Szükségünk lesz még:

kókuszreszelék

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A kakaót, vaníliacukrot és a keményítőt a tejben csomómentesre keverjük. Feltesszük főni, sűrű pudingot főzünk, majd belekeverjük a vajat és porcukrot.
  2. A tepsi aljára kókuszreszeléket szórunk, erre öntjük rá a pudingos masszát. Elegyengetjük.
  3. A krémporból és tejből habot verünk, rákenjük a pudingos alapra. Annyi tejet használjunk, ami a csomagoláson szereplő útmutatón szerepel!%1
  4. Hűtőszekrénybe tesszük. Miután minden réteg megkötött, felszeleteljük, majd a kis négyzeteket egymásra forgatjuk a krémes oldallal. Így a pudingos réteg felülről és alulról is körül öleli a krémet.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás