A tejszínes tészta végtelenül egyszerű, ráadásul nagyon gyorsan megsül! Titka, hogy a tésztát simára kell dolgozni, majd legalább egy órára hűtőbe kell tenni pihenni. A hideg tésztát vékonyra nyújtjuk, kiszaggatjuk a formákat, megsütjük, végül porcukorba és vaníliacukorba forgatjuk. Szerző: Mineralka
A tejszínes tészta végtelenül egyszerű, ráadásul nagyon gyorsan megsül! Titka, hogy a tésztát simára kell dolgozni, majd legalább egy órára hűtőbe kell tenni pihenni. A hideg tésztát vékonyra nyújtjuk, kiszaggatjuk a formákat, megsütjük, végül porcukorba és vaníliacukorba forgatjuk. Szerző: Mineralka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak