Isler tortácskák
Hozzáadva: 11.12.2017
Nagyon egyszerű recept, akár kezdőknek is. Csupán pár alapanyagból elkészítjük az isler tortácskák tésztáját. Miután a tészta már összeállt, hűtőbe tesszük (előtte akár fóliába csomagolhatjuk), majd kihűtjük és kedvenc szaggatónkat használva kiszaggatjuk a formákat. A megsült kis formákat, korongokat rumos ribizlilekvárral, pudingkrémmel, csokikrémmel, vagy bármilyen más édes tapasztóanyaggal összetapasztjuk, a tetejére pedig a csokoládé és a dió kerül.
Előkészítés 30 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Tojásszendvics, a tökéletes szendvicskenyér helyettesítő
Hozzáadva: 2.1.2020
Nincs otthon kenyér és hirtelen vendégek jönnek? Vagy csak valami mással, újjal szeretnénk meglepni a családot, ismerősöket, barátokat? Akkor bizony a tojásszendvicset mindenképp ki kell próbálni! Pofonegyszerű és zseniális fogás, ráadásul még laktató is! A tésztája liszt, tojás, tejföl, na meg az a sok, általunk választott finomság, ami még jobban feldobja! Ez lehet akár szalonna, sonka, paprika, pirított hagyma... Csak rajtunk áll! Szerző: Karambola
Előkészítés 20 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Pizzás tekercs
Hozzáadva: 23.1.2017
A kelt tésztából rengetek édes és sós finomság készíthető, én most egy pizzás tekercset választottam a család megörvendeztetésére. Ezzel a recepttel mindenki megbirkózik, csak el kell készíteni a kelt tésztát, kinyújtani, ezután megtöltjük mindenféle finomsággal (én találtam az éléskamrában egy üveg lecsót, leszűrtem, és ezt is rátettem), felcsavarjuk, felvágjuk, megsütjük, és már fogyaszthatjuk is. Vendégváró falatoknak is isteni, az egyetlen hibája, hogy nagyon gyorsan elfogy, egy adag sosem elég.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
A tökéletes tortakorpusz Renytől
Hozzáadva: 17.3.2017
Mindig csodáltam a képeken látható tökéletes tortákat, és mindig úgy voltam vele, hogy szép és jó, de én nem vagyok született cukrász, és nekem biztos nem sikerül. Aztán rátaláltam egy végtelenül egyszerű receptre, kipróbáltam, és láss csodát, sikerült! Számomra ez a tökéletes tortakorpusz: lágy, puha, levegős, szép magas, akárhogy is fejezem be, a végeredmény már rossz nem lehet. Diótorta esetében a lisztet és a darált diót 3:1 arányban adom hozzá.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE