Fantasztikus Raffaello krém

Hozzáadta: TopPetra, 8.5.2018
Kategória: Édes krémek, öntetek, Desszertek, sütemények, Pudingos receptek
KÜLDÖTT KÉPEK
A nehéz, nagyon vajas krémek helyett érdemes kipróbálni a raffaello krémet. Puha, lágy, kókuszos, szinte minden édességhez, süteményhez illik. Sűrített tej, kókusz, vaj és fehér csokoládé alkotja, ez a mesternégyes pedig szerintem verhetetlen. Elkészítése kissé időigényes, de megéri a fáradozást. A sűrített tejet alaposan bele kell dolgozni a vaj és olvasztott csokoládé keverékébe, a végeredmény azonban magáért beszél.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 8.5.2018
Kategória: Édes krémek, öntetek, Desszertek, sütemények, Pudingos receptek
Előkészítés:
ALAPANYAGOK
70 gkókuszreszelék
400 gsűrített tej
200 gvaj
200 gfehér csokoládé
- A vajat és csokoládét gőzfürdő felett elkezdjük olvasztani.
- Amikor már a vaj és a csokoládé is felolvadt és elkeveredett, levesszük a gőzről, majd folyamatos kevergetés mellett, nagyon lassan belecsorgatjuk a sűrített tejet. Így nem fog a krém csomósodni, nem fog a tej kicsapódni.
- Utolsó lépésben hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
- A krémet hűtőszekrénybe tesszük, majd miután megdermedt, használhatjuk is tortákhoz, süteményekhez.
- A krémbe elég sok vaj kerül, de szerintem így finom. Könnyebb, mint a pudingos-vajas krémek, nagyon lágy, igazi csemege!
Forrás: Vk
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Fantastický raffaello krém do různých dezertů.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Fantastický raffaello krém do rôznych dezertov.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Fantastyczny krem raffaello do różnych deserów.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Fantastische Raffaello-Creme für alle möglichen Desserts an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS