Finomság a köbön! A fehér csokoládéból, mascarpone sajtból és tejfölből készült krém viszi a prímet! A sajttorta egyik legfontosabb trükkje, hogy bizony jó hideg legyen! Én tudom, hogy nehéz ellenállni és nem rögtön nekikezdeni, de érdemes legalább 4-5 órát hűtőben pihentetni, vagy akár egy éjszakát. Az epres öntet pedig felejthetetlenné teszi! Szerző: Triniti
Finomság a köbön! A fehér csokoládéból, mascarpone sajtból és tejfölből készült krém viszi a prímet! A sajttorta egyik legfontosabb trükkje, hogy bizony jó hideg legyen! Én tudom, hogy nehéz ellenállni és nem rögtön nekikezdeni, de érdemes legalább 4-5 órát hűtőben pihentetni, vagy akár egy éjszakát. Az epres öntet pedig felejthetetlenné teszi! Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak