Finom fánk tejfölös tésztából

Hozzáadta: TopPetra, 15.2.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Fánkok, képviselőfánkok
KÜLDÖTT KÉPEK
A tejfölös tésztával nagyon könnyű dolgozni, így biztos vagyok abban, hogy senkinek sem jelenthet problémát a fánkok elkészítése. Még ügyesség sem kell hozzá, csak egy kis türelem. Az előkészített, nyers tésztát forró, bő olajban készre sütjük, a tetejére pedig nem kell más, mint porcukor. A fánkok szépen megnövekszenek a sütés közben, levegősek, puhák, rendkívül finoma. Szerző: Jaja
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 15.2.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Fánkok, képviselőfánkok
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
300 gfinomliszt
70 gvaj
2 ev. kanálporcukor
2 dbtojássárga
6 ev. kanáltejföl zakysaná smetana
2 ev. kanálrum
csipet só
- Bő olajban aranyszínűre sütjük, a felesleges olajat lecsepegtetjük, porcukorral megszórjuk.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS