A házi kenyér kelesztés nélkül természetesen élesztővel készül, mert ettől lesz igazán lágy és levegős. Viszont nem kell keleszteni, így ezzel jó sok időt tudunk spórolni. A kenyér porélesztővel készül és egyik trükkje, hogy sütés közben kétszer kentem meg sós vízzel, majd közvetlenül a sütés után is. Az illata csodálatos, a kenyér pedig fantasztikus! Szerző: Triniti
A házi kenyér kelesztés nélkül természetesen élesztővel készül, mert ettől lesz igazán lágy és levegős. Viszont nem kell keleszteni, így ezzel jó sok időt tudunk spórolni. A kenyér porélesztővel készül és egyik trükkje, hogy sütés közben kétszer kentem meg sós vízzel, majd közvetlenül a sütés után is. Az illata csodálatos, a kenyér pedig fantasztikus! Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak