Finom majonézes csirkesaláta

Recept Finom majonézes csirkesaláta
KÜLDÖTT KÉPEK

Szerencsére már nem kell megrohamozni a boltokat egy kis ízletes majonézes salátáért, mert ezeket már otthon is tökéletesen el tudjuk készíteni. Ráadásul az egyes alapanyagokból annyit adunk hozzá, amennyit csak akarunk. Az egyik nagy kedvencem ez a finom majonézes csirkesaláta. Finom főtt csirkemell szalámival, zöldségekkel, majonézzel és fűszerekkel elkeverve, gyakorlatilag fél óra alatt összeállítható. Főételnek és köretnek is tökéletes!

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

300 gcsirkemell
250 gszalámi
3-4 dbcsemegeuborka
2-3 dbparadicsom
3 dbtojás
50 greszelni való sajt
majonéz
fűszerek
só és bors

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A csirkemellet megtisztítjuk és puhára főzzük. Amikor a hús megfőtt, kihűtjük és szálaira bontjuk – vagy a lehető legkisebb darabokra vágjuk.
  2. A húshoz hozzáadjuk az apróra vagy csíkokra vágott szalámit, az apróra vágott főtt tojást, a reszelt sajtot, a kis lyukú reszelőn lereszelt uborkát, az apróra vágott paradicsomot, majd az egészet alaposan elkeverjük.
  3. Sózzuk és borsozzuk, hozzáadjuk a majonézt (vagy akár natúr joghurtot), ismét elkeverjük.
  4. Legalább két órára hűtőszekrénybe tesszük, így az ízek összeérnek, a saláta pedig kellemesen hideg lesz.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás